Veckans meny

LUNCHMENY

Vecka nr, 2023

Måndag

  • Fläskytterfilé ”Oscar” med rödvinssås, räkor, grillad grön sparris och béarnaise, serveras med stekt potatis
  • Fiskgratäng med mozzarella, semitorkad tomat och basilika, serveras med hemlagat potatismos
  • Karibisk jerkkryddad kycklingfilé med mangosalsa och sweet chilimajo, serveras med ris
  • Pasta ”Diablo” med strimlad ryggbiff, tomat, lök, chili, vitlök och grädde, serveras med färskriven ost
  • VEGETARISKT: Chilibönbiff med mangosalsa och sweet chilimajo, serveras med ris

Tisdag

  • Biff Stroganoff med gräddfil och saltgurka, serveras med ris
  • Stekt panerad flundrafilé med skärgårdsröra, serveras med dillslungad kokt potatis och citron
  • Stekt fläsk med raggmunkar och rårörda lingon, alternativt löksås och kokt potatis eller bruna bönor
  • Pasta med strimlad grillad kycklingfilé, chili, vitlök och grönsaker i krämig currysås, serveras med färskriven ost
  • VEGETARISKT: Raggmunkar med keso och rårörda lingon

Onsdag

  • Husets stekt panerad schnitzel med skysås, dragonsmör och surkål, serveras med stekt potatis och citron
  • Spansk fisk- och musselgryta med tomat, rökt paprika, grönsaker och vitvin, serveras med kokt potatis och aioli, samt. toppad med dill
  • Kokt rimmad oxbringa med pepparrotssås, serveras med hemlagat potatismos
  • Pasta med strimlad fläskfilé, vitvin, lök, örter och svart peppar i krämig champinjonsås, serveras med färskriven ost
  • VEGETARISKT: Sellerischnitzel med dragonsmör och surkål, serveras med stekt potatis och citron

Torsdag

  • Oxjärpar med gräddsås och färsk inlagd dillgurka, serveras med hemlagat potatismos och rårörda lingon
  • Havets Wallenbergare med brynt smör, gröna ärter och rårörda lingon, serveras med hemlagat potatismos
  • Bräckt falukorv med stuvade makaroner
  • Ärtsoppa med fläsk, samt. tunna pannkakor med sylt och grädde
  • Pasta ”Fajita style” med strimlad ryggbiff, tomat, lök, chili, vitlök, paprika och grädde, serveras med färskriven ost
  • VEGETARISKT: Ärtsoppa, samt. tunna pannkakor med sylt och grädde

Fredag

  • Helstekt marinerad ryggbiff med rödvinssås, tryffelbéarnaise, rostad lök och smörstekta champinjoner, serveras med krämig vitlökspotatisgratäng
  • Husets egna ”Fish and Chips” med tartarsås och citron
  • Hemlagade kroppkakor med skirat smör, stekt rimmat sidfläsk och rårörda lingon
  • Dagens pasta
  • VEGETARISKT: Halloumiburgare i briochebröd med dressing, sallad, tomat och picklad lök, serveras med pommes frites

A´la Carte (hela veckan)

Cheeseburgare på högrev (200gr) med pommes frites

BBQ burgare på högrev (200gr) med pommes frites

Vegetarisk halloumiburgare med pommes frites

Ryggbiff (180gr) med bearnaise, rödvinssås och pommes frites

Klassisk Caesarsallad med grillad kyckling, alternativt halloumi eller räkor

Räk- och avokadosallad

Bräckt falukorv med stekt ägg och stekt potatis

Med reservation för eventuella ändringar!

PRIS: 125:-
Mat för avhämtning från 105:-
Inkl. Stor fräsch salladsbuffé, dagens soppa, dryck, bröd, smör, kaffe/te och sötsak
1080:- för 10st luncher
Skaffa och ladda på vårat populära lunchkort och få 10% på alla köp!
Öppet: Måndag – Fredag kl. 10:00 -14:00
Smaklig måltid och hjärtligt välkomna!