LUNCHMENY
Vecka nr, 2024
Måndag
- Pljeskavica (pannbiff på Balkans vis) med béarnaise, ajvar och rå lök, serveras med röstipotatis
- Chimichurri bakad fiskfilé med het scampisås och babyspenat, serveras med kokt potatis
- Citron- och rosmarinstekt kycklingbröstfilé med baconsky, romansallad och caesardressing, serveras med Grana Padano-rostad potatis
- Pasta med grillad chorizokorv, lök, grädde och vitlök i kryddstark tomatsås, serveras med färskriven
- VEGETARISKT: Falafel med béarnaise, ajvar och rå lök, serveras med röstipotatis
Tisdag
- Bräserad högrev med barbequesås och chili-cheddar dipp, serveras med chorizobakad klyftpotatis och picklad rödlök
- Stekt panerad flundrafilé med remouladsås, serveras med dillslungad kokt potatis och citron
- Stekt fläsk med raggmunkar och rårörda lingon, alternativt löksås och kokt potatis eller bruna bönor
- Pasta ”Tandoori” med strimlad grillad kycklingfilé, chili, vitlök och grönsaker, serveras med färskriven ost
- VEGETARISKT: Raggmunkar med keso och rårörda lingon
Onsdag
- Husets stekt panerad schnitzel med skysås, ramslökssmör och surkål, serveras med stekt potatis och citron
- Saltstekt fiskfilé med Picco de Gallo-salsa och crème fraichesås, serveras med smörad kokt potatis
- Gulaschgryta (på biff) med stark paprika, kummin, lök och rödvin, serveras med ris, samt. toppad med gräddfil
- Pasta med strimlad grillad kycklingfilé, lök, vitvin, chili, soltorkade tomater och vitlök i krämig basilikasås, serveras med färskriven ost
- VEGETARISKT: Sellerischnitzel med ramslökssmör och surkål, serveras med stekt potatis och citron
Torsdag
- Hackad jägarbiff med kantarellsås, vinbärsgelé och saltgurka, serveras med hemlagat potatismos
- Ost, räk- och sparris gratinerad fiskfilé med vitvinssås och dill, serveras med hemlagat potatismos
- Bräckt falukorv med stuvade makaronerÄrtsoppa med fläsk, samt. tunna pannkakor med sylt och grädde
- Pasta med högrev- och paprikaragu med chili, grädde, vitlök och rödvin, serveras med färskriven ost
- VEGETARISKT: Ärtsoppa, samt. tunna pannkakor med sylt och grädde
Fredag
- Helstekt marinerad ryggbiff med grönsaksragu och béarnaise, serveras med krämig vitlökspotatisgratäng
- Husets egna ”Fish and Chips” med tartarsås och citron
- Hemgjorda kroppkakor med brynt smör, stekt rimmat sidfläsk och rårörda lingon
- Dagens pasta
- VEGETARISKT: Halloumiburgare i briochebröd med dressing, sallad, tomat och picklad lök, serveras med pommes frites
A´la Carte (hela veckan)
Cheeseburgare på högrev (200gr) med pommes frites
BBQ burgare på högrev (200gr) med pommes frites
Vegetarisk halloumiburgare med pommes frites
Ryggbiff (180gr) med bearnaise, rödvinssås och pommes frites
Klassisk Caesarsallad med grillad kyckling, alternativt halloumi eller räkor
Räk- och avokadosallad
Bräckt falukorv med stekt ägg och stekt potatis
Med reservation för eventuella ändringar!
PRIS: 130:-
Mat för avhämtning från 105:-
Inkl. Stor fräsch salladsbuffé, dagens soppa, dryck, bröd, smör, kaffe/te och sötsak
1080:- för 10st luncher
Skaffa och ladda på vårat populära lunchkort och få 10% på alla köp!
Öppet: Måndag – Fredag kl. 10:00 -14:00
Smaklig måltid och hjärtligt välkomna!